Ceafa de porc impanata cu piept de porc, la cuptor

de Constelatialeu in Porc, 15 Apr 2017 | 5302 vizualizari

 

Pentru ca baietii mei nu mananca miel, le-am facut porcarii.....Delicii de Paste

 

INGREDIENTE

  • 1,300 kg ceafa de porc
  • 4 felii de piept de porc, cu sorici
  • condimente pentr carne de porc Kotany
  • sare
  • usturoi verde
Portii: 5
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc impanata cu piept de porc, la cuptor:

Mai intai, am taiat bucata de ceafa in 5 felii, dar n-am taiat pana jos, am lasat asa ca un ''acordeon'' si am presarat sare. Aceasta bucata am asezat-o intr-o tigaie si am prajit-o la foc iute, pe toate partile, cat sa-si schimbe culoarea, apoi am condimentat-o cu condimente Kotany, la fel am procedat si cu feliile de piept de porc, le-am prajit pe ambele parti, apoi le-am condimentat. Usturoiul verde l-am curatat si taiat marunt.

Am asezat hartie de copt intr-o tava, am asezat bucata de ceafa, intre crestaturi, am pus usturoiul si apoi feliile de piept, am acoperit cu hartie de copt si am dat la cuptor, la foc foarte mic, cca. 3-4 ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc impanata cu piept de porc, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Porc cu vin si usturoi la tigaie